PROBIDDING 2019 – Videozáznam z mé přednášky: Jak zapojit klienta do rozhodovacího procesu

Několik let spolupráce s klienty mě naučilo, jak s nimi spolupracovat pokud možno efektivně a plynule. Ne vždy se totiž daří o všem rozhodnout okamžitě, často klienti potřebují specifický podnět, aby se "rozhoupali" a o něčem rozhodli. Právě o tom je i moje přednáška, která zazněla na akci Probbiding 2019 v Brně.

Další záznamy najdete na Youtube kanálu PROBIDDING.

Prezentace

Pár fotek na závěr:

Petra Mikulášková
Specializuji se na práci se zbožovými srovnávači Heureka.cz a Zboží.cz. Využívám přitom zkušenosti z vedení vlastního e-shopu i ze spolupráce s desítkami klientů. Ovládám nejen nástroje pro biddování a úpravu XML feedů, ale také Google Analytics. Snadno tak zjistím, v čem děláte chybu a pomůžu vám ji vyřešit. A společně zvýšíme vaše tržby.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

  • Petra
    Mikulášková


    Specializuji se na práci se zbožovými srovnávači Heureka.cz a Zboží.cz. Využívám přitom zkušenosti z vedení vlastního e-shopu i ze spolupráce s desítkami klientů. Ovládám nejen nástroje pro biddování a úpravu XML feedů, ale také Google Analytics. Snadno tak zjistím, v čem děláte chybu a pomůžu vám ji vyřešit. A společně zvýšíme vaše tržby. Více o mně…